Кафедра статистики та економічного аналізу гостинно зустріла майбутніх абітурієнтів в Альма матер

29 січня 2024, 13:00

29 січня 2024 року на кафедру статистики та економічного аналізу економічного факультету завітали випускники школи І-ІІІ ступенів 36 ім. С.П. Корольова Голосіївського району м. Києва. Випускників і їх класного керівника Олену Миколаївну Пітчук привітали  в.о. завідувача кафедри статистики та економіки аналізу, доцент Андрій Олександрович Музиченко і гарант освітньої програми «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування»,  професор Інна Дмитрівна Лазаришина. Акцентовано увагу на важливості й актуальності підготовки кваліфікованих фахівців за даною освітньою програмою, що забезпечує ефективну реалізацію їх професійних компетентностей і можливості працювати аналітиками, бухгалтерами в сфері бізнесу, консалтингу, фінансів, виробництва, торгівлі, ІТ – галузі. 

 

 

Доцент кафедри Алла Василівна Чухліб ознайомила випускників із основними особливостями і перевагами сучасної ОП «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу». Світ динамічно розвивається і потребує висококваліфікованих універсальних фахівців, які вміють аналітично мислити, професійно компетентних у сфері аналізу, обліку, податків та права. Це є пріоритетними аспектами підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за ОП «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу».

Доцент кафедри Олена Іванівна Симоненко, куратор 1 курсу групи студентів, що навчаються за ОП «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу», розповіла майбутнім абітурієнтам про активне та цікаве студентське життя, яке їх чекає. Вони мають можливості стати членами творчих і мистецьких колективів, численних гуртків, клубів за інтересами, спортивних секцій, долучитися до наукової спільноти факультету, розвивати лідерські та управлінські навички і здійснювати самоврядування у студентській та профспілковій організаціях університету.

Доцент кафедри Тетяна Валеріївна Куць ознайомила випускників  із активною міжнародною діяльністю економічного факультету НУБіП України, а саме, співпрацею економічного факультету із закордонними університетами-партнерами зі країн ЄС та США, можливостями освітніх  стажувань студентів в університетах-партнерах та проходження виробничих практик закордоном.

Майбутні абітурієнти на власні очі ознайомилися з умовами навчання на економічному факультеті, матеріально-технічною базою, сучасними аудиторіями з мультимедійним обладнанням.

І на завершенні зустрічі, випускники відвідали музей грошей, із зацікавленням прослухали розповідь доцента кафедри банківської справи та страхування Олексія Андрійовича Муравського про історію виникнення і еволюцію становлення української грошової одиниці - гривні, цікаві факти з грошової реформи в Україні та грошового обігу.

 

Щиро вдячні адміністрації школи І-ІІІ ступенів № 36

ім. С.П. Корольова і класному керівнику 11-А класу Олені Миколаївні Пітчук за підтримку даного заходу і сподіваємося на

подальшу плідну співпрацю!

 

В.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу,

доцент Андрій Олександрович Музиченко,

доценти Олена Іванівна Симоненко та Алла Василівна Чухліб 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook