НПП кафедри глобальної економіки взяли участь у Зимовій економічній школі «Україна-ЄС, кроки до вступу: регіональний вимір»

1 лютого 2024, 10:52
    З 25–31 січня 2024 року відбулася захоплююча подорож у світ економіки та євроінтеграції Зимова економічна школа «Україна-ЄС, кроки до вступу: регіональний вимір». Понад 800 учасників з усієї України: студенти бакалаври і магістри, аспіранти, докторанти, професори і доценти, наукові співробітники, дипломати, економісти, юристи, представники влади і бізнесу.
   У роботі заходу прийняли участь і представники кафедри глобальної економіки д.е.н. проф. Наталія ВДОВЕНКО, к.г.н., доц. Юлія ПЕРЕГУДА, асис. Марина ПАВЛЕНКО, зав. лаб. Анастасія ЯЦУН, здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка» та аспіранти кафедри.

  Організаторами заходу, а саме Івано-Франківським осередком Всеукраїнської Асоціації економістів-міжнародників та кафедрою міжнародних економічних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника було зібрано фахівців, відданих пріоритетній справі. Протягом тижня учасники Зимової економічної школи змогли відвідати лекції провідних вчених у галузі міжнародних відносин, дипломатів та практиків відповідно до програми Зимової економічної школи 25-31.01.2024 р.

    Такий захід є чудовою нагодою для фахівців і науковців не тільки обмінятися досвідом, новими напрацюваннями, досягненнями, відкриттями, а й розширити свої знання та знайомства в галузі євроінтеграції, а також дякуємо учасникам школи за надану можливість поспілкуватися з колегами з різних країн і збагатитися новими знаннями.
 
 
 Дякуємо ВГО «Всеукраїнська Асоціація економістів-міжнародників» за організацію такого важливого заходу та запрошення долучитись до нього, лекторам - за корисну інформацію.
 

Марина ПАВЛЕНКО,
асистент кафедри глобальної економіки

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook