Василь Кондратюк впевнено обирає навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України

1 лютого 2024 року

"Головне завдання ветеринарного лікаря — недопущення захворювання тварин і людей, а також призначити правильне лікування. Адже ветеринар здійснює профілактичні заходи, лікує тварин, контролює та інспектує підприємства де вирощуються тварини, переробляється продукція, здійснюється реалізація продукції." - розповідає Василь Кондратюк, який навчається на 4 курсі Млинівського технолого-економічного фахового коледжу за спеціальністю "Ветеринарна медицина" і влітку отримає диплом молодшого бакалавра. Василь має великий досвід  практичної підготовки на підприємствах по вирощуванню великої рогатої худоби. Після закінчення коледжу Василь вирішив продовжити навчання і вступити до НУБіП України на факультет ветеринарної медицини.

     - Чому вибір зупинився саме на фахові ветеринарного лікаря? Звідки Ви дізналися про ветеринарний факультет НУБіП України?
«Тому що ветеринарний лікар лікує людство! Я не одразу зрозумів ці слова, але згодом стало зрозуміло, що насправді вони точно розкривають призначення ветеринарного лікаря. З дитинства мені подобаються тварини, я люблю ім допомагати. Саме тому я обрав фах ветеринарного лікаря, і бажаю продовжити навчання в НУБіП України. Про Університет я дізнався від своєх друзів, які навчаються на ветеринарному факультеті НУБіП України.

Хороші відгуки про навчальну базу, студентську організацію та викладачів зацікавили мене, багато інформації про вступ я знайшов на сайті Університету та в соціальних мережах. Я був приємно здивований тим як чітко та конкретно була подана вся необхідна інформація і був присутній на Дні відкритих дверей для абітурієнтів, де розповідали про рейтинг факультету ветеринарної медицини, матеріально-технічну складову навчання, наукові напрямки та міжнародні програми навчання. Також було наголошено про важливість пріоритетності при поданні заяви вступником, що претендує на місця державного замовлення. Тому свій пріоритет я надаю ветеринарному факультету НУБіП України.» - впевнено відповідає Василь.

 

Софія Черешневська, староста 1 курсу 10 групи ФВМ

Віта Михальська, наставник групи


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook