Старостат ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження розглянув актуальні питання початку весняного семестру

2 лютого 2024 року
  Перед стартом нового семестру в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження традиційно проведиційно проводяться розширені засідання старостату. Цього разу на зібранні були присутні наставники академічних груп. До порядку денного були включені важливі питання щодо особливостей початку освітнього процесу та певних нововведень, пов’язаних з моніторингом відвідування занять студентами.

  Директор інституту Віктор Каплун привітав присутніх, анонсував порядок денний зібрання та звернув увагу присутніх на важливості успішного й організованого старту навчання, дотримання протиепідеміологічних заходів та виконання безпекових в умовах воєнного стану.

 

  Заступник директора Віталій Савченко проінформував студентів та наставників про графік освітнього процесу та розклад навчальних занять у весняному семестрі 2023-2024 н.р.
  Особливістю графіка освітнього процесу є навчання у змішаному форматі: 1-й, 2-й, 4-й, 1-й і 2-й скорочений терміни та магістри 1-го і 2-го років навчання – в очному режимі, 3-й курс – у дистанційному.

  Важливим питанням порядку денного старостату стала презентація нової системи онлайн-моніторингу відвідуваності занять студентами, яка впроваджується у весняному семестрі і передбачає взаємний контроль присутності на заняттях працівниками дирекції, наставників та старост.

  Старости академічних груп Всеволод Лісогор (ЕЕЕ-21001б), Ірина Семенюк (ЕЕЕ-23001б) долучились до обговорення питання про моніторинг відвідування занять.
  Заступник старости Роман Саламін (АКіТ-23001М) уточнив формат проведення загально-університетських вибіркових дисциплін.

  Заступник директора Наталія Пруднікова оприлюднила списки студентів, які мають академічні заборгованості, продемонструвала графік їх ліквідації.

  Заступник директора Лілія Мартинюк анонсувала низку запланованих у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження подій у лютому 2024 року.
  02 лютого 2024 р. о 15:00 год відбудеться фаховий освітній акселератор «Енергетична безпека в умовах війни» і його третій презентаційний вебінар «Забезпечення професійної підготовки в умовах виробництва (на прикладі діяльності навчального центру ПАТ «Черкасиобленерго»)», спікер - керівник навчального центру ПАТ «Черкасиобленерго» Дмитро Галат.

 

  Учасники старостату продемонстрували високу мотивацію до організованого початку навчального семестру.
  Бажаємо всім учасникам освітнього процесу плідної спільної роботи.

 

Лілія Мартинюк, Віталій Савченко,
заступники директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook