ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ

1 лютого 2024, 12:51
мтф

Наш тиждень розпочався з обговорення планів на весняний семестр на розширеному засіданні кафедри спільно з деканом механіко-технологічного факультету Братішко В.В. і заступником декана Романченко В.М.Треба зазначити, що протягом січня, коли є перерва в проведенні занять, робота на кафедрі не припиняється. Зокрема доценти Савченко Л.А. і Бондарєв С.І. приймали участь в підготовці завдань до Єдиного державного кваліфікаційного іспиту для студентів спеціальності 275.03 Транспортні технології на автомобільному транспорті. Доцент Дьомін О.А. провів стажування викладачів Боярського фахового коледжу щодо підвищення педагогічної майстерності під час викладання фахових дисциплін.

 
Завідувачка кафедрою Савченко Л.А. ознайомила присутніх з основними напрямками навчальної, методичної, наукової робіти. Савченко Л.А. основну увагу зосередила на підготовці до навчального процесу, забезпеченні практичних і лабораторних робіт методичними матеріалами, якісному наповненні кожної дисципліни на навчально-інформаційному порталі (elearn.nubip.edu.ua). Також завідувачка повідомила про створення команди студентів 4-го курсу для участі в міжнародному конкурсі RASC-AL (Revolutionary Aerospace Systems Concepts - Academic Linkage).Савченко Л.А. підкреслила, що співробітники кафедри приймають активну участь в підготовці статей для 23 міжнародної наукової конференції, що проводиться латвійським університетом Latvia University of Life Sciences and Technologies.
Обговорювалися також питання щодо проведення олімпіад по окремим дисциплінам, підготовці завдань, кількості залучених студентів.
Братішко В.В. і Романченко В.М. ознайомилися з виданими навчальними посібниками, матеріалами по виконанню лабораторних і практичних робіт.
 
 
 
Братішко В.В. зауважив, що по деяким предметам необхідно оновити роботи в elearn, а також продовжувати наукову діяльність з подальшим опублікуванням її результатів в наукових журналах у Scopus та Web Of Science.
Братішко В.В. відмітив, що за всіма напрямками робіт кафедра займає передові позиції і побажав успіхів в подальшій діяльності.
Вікторія Опалко
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook