Сніг розтанув, час готувати землю до посіву

1 лютого 2024 року

 

11 лютого, згідно графіку, викладач циклової комісії інженерних та аграрних дисциплін Мирослав Яциків зі здобувачами освіти групи Аі-31, Аі-21Ск провів відкрите лекційне заняття з дисципліни Сільськогосподарські машини, на тему «Машини для основного обробітку грунту».2

34

Машини основного обробітку відіграють важливу роль у сільському господарстві. Вони використовуються для підготовки грунту до посіву, що включає розпушування, перемішування та вирівнювання його. Вивчення та розуміння різних типів машин  та їх використання є важливим для ефективного ведення сільськогосподарської діяльності. Вони допомагають забезпечити оптимальні умови для росту і розвитку культурних рослин. Отриманні теоретичні і практичні навики з даної дисципліни є основними у підготовці висококваліфікованих фахівців спеціальності  208 «Агроінженерія».

Заняття проведено на високому професійному  рівні, відповідає методичним  рекомендаціям та вимогам до сучасних освітніх програм. У ході лекції було використано мультимедійні засоби навчання. Під час проведення - прослідковувався зворотній зв'язок  здобувачів освіти та лектора. Студенти були активні при обговоренні даної теми.

 5На лекції були присутні завідувачка навально-методичної лабораторії Олександра Бойко, директор фермерського господарства «Вільховецьке» Андрій Гайдар  та викладачі циклової комісії, які високо оцінили  рівень проведення заняття.

Микола Леськів,
викладач циклової комісії
інженерних та аграрних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook