Здобувачі третього освітньо-наукового рівня вищої освіти презентують теми та методики своїх наукових робіт

1 лютого 2024 року

      Питання якісної підготовки кадрів за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» завжди знаходиться у фокусі факультету тваринництва та водних біоресурсів. Не виключенням є підготовка здобувачів третього освітньо-наукового рівня ступеня доктора філософії. В даному випадку важливим є розуміння здобувачем тематики свого наукового дослідження з метою чіткого формування методики дисертаційного дослідження, як базової складової успішного проведення дисертаційного досліджень та підготовки високоякісної роботи.

      Так, відповідно до наказу ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України (№11 від 05.01.2024 р.) Станіслава Ніколаєнка 29 січня 2024 року на факультету тваринництва та водних біоресурсів для здобувачів освітньо-наукової програми «Водні біоресурси та аквакультура» третього освітньо-наукового рівня було проведено процедуру захисту теми та методики дисертаційного дослідження.

       Під головування гаранта освітньо-наукової програми, доктора сільськогосподарських наук, професора Віталія Беха для кожного здобувача було сформовано Комісію із провідних викладачів кафедри аквакультури та кафедри гідробіології та іхтіології. Здобувачі 1-го року навчання представили основну інформацію по своїх наукових дослідженнях, зокрема щодо актуальності проведення даного дослідження та загальний стан питання у світі; орієнтовний зміст дисертаційної роботи; найбільш поширені методики, що будуть використовуватися для реалізації поставлених завдань та передбачення можливих результатів.

   

   Тематики представлених наукових досліджень викликали жваве обговорення серед присутніх, адже присвячені актуальним питанням аквакультури та зосереджені на вирішення важливих питань.

    Здобувачі гідно та на високому рівні представили теми та методики свої наукових досліджень, орієнтувалися в інформації про їх застосування та давали чіткі та повноцінні відповіді на всі запитання учасників засідання. Відповідно, Комісії погодилися із поданими формуваннями тем дисертацій здобувачів.

      Бажаємо нашим здобувачам продуктивної праці на ниві наукових досліджень! 

Доцент кафедри аквакультури
Ірина КОНОНЕНКО
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook