Організаційно виховна година із студентами 3 курсу спеціальності «Професійна освіта» з питань підготовки до другого семестру

2 лютого 2024, 10:17

1 лютого 2024 року під час виховної години ми обговорили інформацію, отриману під час старостату. Другий навчальний семестр розпочинається 5 лютого за розкладом знаменника для студентів 3 курсу у дистанційному форматі. Серед студентів групи немає хворих на ковід, тому всі готові приступити до навчання.

Студенти отримали завдання провести профорієнтаційні зустрічі з учнями випускних класів своїх шкіл. Під час зустрічей доцільно ознайомити абітурієнтів із спеціальностями гуманітарно-педагогічного факультету, розповісти про можливість навчання на підготовчих курсах та проходження олімпіади для вступників.

Також ми ознайомилися із оновленим розкладом занять, отримали відповідні посилання. Студентам було надано інформацію про отримання соціальні стипендії, обговорено питання академічної та фінансової заборгованості. Староста групи отримала доручення щодо надання інформації про відвідування занять. Також обговорили питання проходження практики у очному форматі.

Наші студенти і викладачі готові з новими силами приступити до навчання. Бажаю Вам успішного, цікавого і саме головне – спокійного та безпечного семестру!

 

З повагою, наставник групи
Леся Миколаївна Маценко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook