Ознайомлення з майбутніми професіями абітурієнтів триває

2 листопада 2023, 10:19

  Сьогодні з ще однією професією знайомились майбутні абітурієнти – учні Ліцею №1 с. Петропавлівська Борщагівка Борщагівської територіальної громади Київької області.
  Доцент кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна Башта Олена Валентинівна в дистанційному форматі ознайомила учнів ліцею з історією університету, якому у 2023 р. виповнилося 125 років. Познайомила з факультетами, які функціонують у вузі, акцентувавши увагу на особливості навчання, а також можливостей продуктивно використовувати свій вільний час в різноманітних наукових гуртках, творчих колективах, спортивних секціях університету.
  Окремим питанням висвітлила історію та традиції факультету захисту рослин, біотехнологій та екології на якому працює, розкрила особливості професії, яку отримують випускники факультету та запросила в гості, для ознайомлення з досягненнями факультету та університету в очному форматі.
  Олена Валентинівна акцентувала увагу , що потрібно для успішного вступу до НУБіП України, зосередила увагу на проходження навчальних підготовчих курсів та можливості отримання додаткових балів за участь у предметних олімпіадах, які щорічно проводять в НУБіП України.

  Після доповіді учні ліцею з цікавістю розпитували про особливості професії,можливостями майбутнього працевлаштування та фінансовим потенціалом працівників галузі.

  Класний керівник Огієвська Оксана Михайлівна зацікавилась можливістю приїхати зі своїми учнями до університету, на День відкритих дверей, для більш плідного ознайомлення з можливостями, які отримуватимуть студенти під час навчання.

  Учні з цікавістю та вдячністю сприймали інформацію та з захопленням очікують зустріч на теренах університету!

 

Доцент кафедри фітопатології
ім. акад. В.Ф. Пересипкіна
Олена БАШТА

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook