Старостат факультету землевпорядкування: підготовка до весняного семестру й нових викликів

2 лютого 2024, 10:00
факультет землевпорядкування
  З 05 лютого 2024 року для здобувачів Національного університету біоресурсів і природокористування України розпочнеться весняний семестр 2023-2024 навчального року. Традиційно, для успішного й організованого старту на факультеті землевпорядкування відбулась робоча онлайн-зустріч адміністрації факультету зі старостами академічних груп і студентським активом. Головною темою стали питання організованого початку семестру та забезпечення освітнього процесу у разі надзвичайних ситуацій.

  На початку зустрічі декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков зосередив увагу учасників засідання на організації освітнього процесу, зокрема дотриманню правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні. Тарас Олексійович ознайомив старост із графіком освітнього процесу на 2 семестр 2023-2024 навчального року, яким передбачено проведення занять для студентів денної форми в змішаному форматі: з 05 лютого 2024 року студенти 1, 2, 4 курсів бакалаврату та 1 року магістратури навчатимуться очно, а 3 курс бакалаврату – дистанційно. Вже 01 квітня 2024 року відбудеться ротація – 3 курс перейде на очне навчання, а 2 курс – дистанційне. Також, декан повідомив старост про затверджений розклад навчальних занять і наголосив, що під час виникнення надзвичайних ситуацій потрібно обов’язково підтримувати зв’язок з кожним студентом академічної групи. Не забуваємо і про погіршенні епідеміологічної ситуації в Україні. Кожен із старост доповів про готовність академічної групи до початку навчального семестру.
 
  Заступник декана з навчальної і виховної роботи Олександр Шевченко наголосив щодо ліквідації студентами академічної заборгованості, а також представив план роботи факультету на лютий, який передбачає низку заходів.
 
  Від студентського активу виступила голова Сенату студентської організації факультету землевпорядкування Олександра Калініченко. Олександра розповіла, що в новому навчальному семестрі передбачено безліч цікавих заходів та конференцій за участі студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України. Заступниця голови Сенату студентської організації факультету землевпорядкування Софія Смаль доповіла щодо підготовки до проведення Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, студентів та аспірантів GeoPoint 2024: «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату на актуальні теми у сфері геодезії та землеустрою». 7-8 березня здобувачі мають унікальну можливість долучитись до участі в організації Міжнародної науково-практичної конференції GeoPoint, а також взяти участь в обговорення актуальних тем у сфері геодезії й землеустрою.
 
  Засідання старостату стало важливою платформою для розгляду ключових питань, визначення пріоритетів та організації діяльності факультету землевпорядкування. Наостанок декан факультету Тарас Євсюков подякував здобувачам за участь та конструктивний діалог і побажав студентам сил та наснаги у новому навчальному році.
 
Людмила Гунько,

доцент кафедри землевпорядного проектування 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook