Бізнес-гра - як основа профорієнтаційної роботи кафедри фінансів!

2 лютого 2024 року
   Високоякісна профорієнтаційна робота в закладах освіти завжди мала вагоме значення для майбутнього здобувачів освіти. Це допомагає зорієнтувати та підготувати їх до професійної діяльності, надаючи корисну інформацію щодо розуміння світу праці, включаючи бачення власної кар`єрної траєкторії.
   Вибір професії – одне із головних завдань у житті людини. Саме з метою створення умов для професійного самовизначення, формування готовності школярів до свідомого вибору професій, інформування учнівської молоді про спеціальності за якими здійснюється підготовка в НУБіП України одним з найважливіших напрямків роботи факультету та кафедр, зокрема, є профорієнтаційна робота.
    В рамках проведення профорієнтаційної роботи 1 лютого 2024 року викладачі кафедри фінансів, а саме: доценти кафедри Оксана Стороженко та Юлія Біляк, асистенти кафедри Світлана Войцехівська й Максим Клименко відвідали Ворзельський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 10 Бучанської міської ради Київської області.
    Захід був проведений серед учнів 10 та 11 класів за сприянням заступника директора школи Людмили Куявець та вчителя географії Валентини Куриленко. До уваги присутніх було представлено профорієнтаційні матеріали та буклети кафедри фінансів, Оксана Стороженко та Юлія Біляк розповіли про славетну історію та традиції Університету, розповіли про всі переваги фінансової освіти.
    Окрім того, асистентами кафедри Світланою Войцехівською і Максимом Клименком була проведена гра-квест YOUR FAMILI BUDGET, під час якої учням було запропоновано сформувати сімейні бюджети для двох умовних родин-команд на які вони поділились. За результатами проведеної гри було визначено команду-переможця, яка отримала подарунок-згадку. Під час обговорення результатів гри у учнів виникало багато питань професійного характеру, на які радо відповідали представники кафедри.
 

    Сподіваємось, що цей захід допоможе молоді розібратись в різноманітті фінансових спеціальностей, наочно оцінити пропозиції кафедри фінансів, економічного факультету та Університету в цілому, а головне – визначитись з майбутньою професією.

 
Лариса Олійник,
доцент кафедри фінансів
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook