Співбесіда завідувача кафедри управління земельними ресурсами Дорош О.С. із керівництвом факультету землевпорядкування

22 січня 2024 року

 З кожним новим роком все більше викликів та надскладних завдань постає перед нами, освітянами. Особливо складні завдання ми маємо вирішувати нині, у час звитяги і боротьби, обмежень і нових перспектив.

 

Щоб обговорити питання стратегії розвитку факультету землевпорядкування та його структурних підрозділів, 22 січня 2024 року відбулася співбесіда завідувача кафедри управління земельними ресурсами Дорош О.С. із керівництвом факультету землевпорядкування на чолі із деканом Євсюковим Т.О., на якій були обговорені шляхи подальшого розвитку кафедри та виклики у навчальній, науковій та профорієнтаційній роботі у новому році.

На зустрічі було підняте питання кадрової стратегії кафедри та її реалізація у 2024 році, організація та якість навчального процесу і стану наповнення електронних навчальних курсів (необхідної умови сучасного навчального процесу), обговорювалися також і питання профорієнтаційної роботи, створення профорієнтаційних центрів у різних регіонах України. Адже ми розуміємо наскільки ця робота впливає на майбутнє навчального закладу, його структурних підрозділів. Без проведення профорієнтаційної роботи, її планових результатів не можливо сформувати не тільки стратегію розвитку, а й реалізацію планів на 2024 календарний рік.

Здобуття нових грантів, створення наукових проєктів, науково-інноваційна та публічна діяльність науково-педагогічних працівників також була в центрі уваги координаційної наради.

Моніторинг якості виконання наказів ректорату, покращення взаємодії підрозділів університету, співпраця в реалізації стратегії розвитку, матеріально-технічне забезпечення та багато інших питань було обговорено з керівниками підрозділів університету.

За результатами роботи було напрацьовано шляхи реалізації проблем та перспективні зрушення і досягнуті успіхи.

 

Допис підготовлено лаборантом кафедри управління земельними ресурсами Бутенко Оленою

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook