Розширене засідання кафедри ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин з питання акредитації спеціальності 202 «Захист і карантин рослин»

26 січня 2024 року

 

26 січня 2024 року проведено розширене засідання кафедри ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин, на якому були присутні викладачі кафедри Сикало О.О., Лікар Я.О., Пасічник Л.П., Дмитрієва О.Є., Статкевич О. І., Бондарєва Л.М., Доля М.М. та інші НПП (Гентош Д.Т., Бондар В.І.), які задіяні при викладанні освітніх компонент на освітньо-професійній програмі «Захист і карантин рослин» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин». освітній програмі спеціальності. На засіданні обговорені питання щодо програми проходження акредитації у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Звернута увага викладачів на основні питання, які можуть цікавити експертів щодо якості  навчальної, наукової та інноваційної роботи при підготовці фахівців спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України.

На засіданні були розподілені обов’язки та завдання між НПП у період роботи комісії та  приділена велика увага практичній якісній підготовці бакалаврів при проходженні виробничої практики. Зокрема, у навчально-дослідних господарствах і нових лабораторіях університету.

 

 

Завідувач кафедри

ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин

професор Доля М.М.

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook