Знайомимо учнівську молодь з перевагами навчання в НУБіП України

2 лютого 2024, 16:19

  Сьогодні доцент кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф Пересипкіна Башта Олена Валентинівна завітала з професійно-освітницькою місією до учнів 11-х класів Ружинського ліцею Житомирської області.


   Ознайомила випускників ліцею з історією Національного університету біоресурсів і природокористування України, розповіла про факультети університету, які функціонують у вузі, акцентувавши увагу на особливостях навчання, а також можливостей продуктивно використовувати свій вільний час в різноманітних наукових гуртках, творчих колективах, спортивних секціях університету.
  Окрему увагу Олена Валентинівна приділила історії та традиціям факультету захисту рослин, біотехнологій та екології на якому працює, розкрила особливості професії, яку отримують випускники факультету та запросила в гості, для ознайомлення з досягненнями факультету та університету в очному форматі.
  Олена Валентинівна акцентувала увагу, що потрібно для успішного вступу до НУБіП України, зосередила увагу на проходження навчальних підготовчих курсів та можливості отримання додаткових балів за участь у предметних олімпіадах, які щорічно проводять в НУБіП України, і, відмітила, що саме зараз відбувається реєстрація на проходження Олімпіади з предметів, які були вибрані ліцеїстами для Національного мультипредметного тестування у 2024 році.
  Після доповіді учні ліцею з цікавістю розпитували про особливості професії, можливостями майбутнього працевлаштування та фінансовим потенціалом працівників галузі.
  Окремо поставали питання особливостей вступної компанії 2024 року, цікавились навчання за рахунок бюджетних коштів та можливостями проживання в гуртожитках.
  Директор ліцею Вардецький Григорій Миколайович наголосив на особливостях та необхідності професійного навчання, спонукаючи своїх учнів активізувати зусилля до отримання важливих та цікавих спеціальностей, які визначать майбутнє життя ліцеїстів.
  Доцент Башта О.В. подякувала адміністрації Ружинського ліцею за надану можливість поспілкуватися з учнями випускних класів та запросила класних керівників приїхати зі своїми учнями до університету, на День відкритих дверей, для більш плідного ознайомлення з можливостями, які отримуватимуть студенти під час навчання.
  Учні з цікавістю та вдячністю сприймали інформацію, і вже із захопленням очікують зустріч на теренах університету!

 

Доцент кафедри фітопатології
ім. акад. В.Ф. Пересипкіна
Олена БАШТА 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook