Конкурс на отримання стипендії Німецької служби академічних обмінів!

2 лютого 2024 року

За підтримки Німецької служби академічних обмінів (DAAD) та Берлінського технічного університету оголошується конкурс на отримання стипендії в другому семестрі поточного навчального року.
Професор кафедри автоматики та робототехнічних сиситем імені академіка І.І.Мартиненка Заєць Н.А. перебуває на стажуванні в Берлінському технічному університеті та читає онлайн лекції для бакалаврів, магістрів та аспірантів ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження.
Щоб підтримати кращих студентів, які зараз опановують курс лекцій, присвячених компютерним технологіям та інтелектуальним системам керування Берлінський технічий університет та Німецька служба академічних обмінів організували стипендіальний грошовий фонд. Протягом 2022 та 2023 років комісія щорічно обирала найкращих 16 студентів та призначила їм стипендію DAAD терміном на шість місяців. Відбір лауреатів при цьому здійснювався шляхом подання студентами на розгляд резюме та мотиваційних листів, де викладалися вміння та здібності щодо опанування дисципліни, а також враховувались життєві обставини, в які внаслідок війни потрапили студенти.
Для участі у відборі на отримання стипендії заявки приймаються до 9 лютого 2024 на електронну пошту [email protected].
Для студентів, які бажають отримати стипендіальну підтримку у листі потрібно вказати:

  • ПІБ
  • Контактний телефон
  • Курс та група, у якій студент навчається
  • Назву дисципліни, що присвячені компютерним технологіям та інтелектуальним системам керування проф.Заєць Н.А яку ви будете відвідувати.

У відповідь ви отримаєте перелік документів для участі в конкурсі.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook