Відбувся захист тем та методик дисертаційних досліджень аспірантів І року навчання кафедри психології

2 лютого 2024, 18:34
м. Київ

  Відповідно до наказу ректора НУБіП України №11 від 5.01.2024 року, 2 лютого 2024 року в змішаному форматі відбулося заслуховування аспірантів I-го року навчання за освітньо-науковою програмою «Психологія» з підготовки доктора філософії зі спеціальності 053 – «Психологія».
  Робоча комісія у складі: голова комісії – гарант програми професор Полунін О.В., члени комісії: зав. кафедри психології Мартинюк І.А., професор Шмаргун В.М., доц. Зелінська Я.Ц. заслухали звіти щодо захисту тем та методик дисертаційних досліджень аспірантів I-го року навчання та надали оцінку планам аспірантів щодо проведення наукових досліджень.


  Всього до розгляду комісії було представлено роботи 4-х аспірантів.
  Перший рік навчання в аспірантурі передбачає вивчення актуальності теми, глибокий огляд і аналіз наявних напрацювань за темою, формування завдань та підбір відповідних методик для дисертаційного дослідження. Члени комісії уважно заслухали всіх аспірантів, детально обговорили кожну тему, план експериментального дослідження та обрані методики, передбачені для застосування в дисертаційній роботі, надали свої поради та зауважили на критичних аспектах експериментальної частини.


  Слід зазначити, що частина аспірантів почала активно та плідно працювати, демонструючи належну готовність як концепції дисертаційної роботи в цілому, так і запланованих емпіричних та експериментальних досліджень. У підсумку комісія заслухала та затвердила звіти всіх аспірантів-першокурсників.

Олексій Полунін
голова комісії, професор
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook