Вітаємо Марину Іванівну Навальну з днем народження

3 лютого 2024 року
НУБіП України

Шановна Марино Іванівно!
Щиро вітаємо Вас із Днем народження!

Творець Небесний дарує кожному сущому його місію. У сув’язі вони тримають світ. Величаво возноситься над видноколами життьовими, які були, є і будуть, Рідне Слово. На початку було Воно, а Воно в Бога було, і Бог було Воно. Воно в Бога було споконвіку. Усе через Нього повстало, і ніщо, що повстало, не повстало без Нього. Тож особливі вимоги до того, хто стоїть коло вівтаря Слова. Вам, Марино Іванівно, випало плекати й берегти найкоштовніший скарб народу – Мову. Зроблено багато. Осягнуто таїну Слова в найпрестижнішому університеті, успішно здолано наповнені пошуку ще не спізнаної істини й солодкої муки шляхи сходження до найвищих вершин Його.

З-під Вашого пера, що не знає втоми, пішли меж люди мудрі дискурси-думки, які пробуджують світлі помисли в усякого, хто прагне множити добро. Ви вивели на широкі журналістські шляхи сотні фахівців, дали путівку в життя багатьом тим, хто сумлінно досліджує журналістсько-лінгвістичні проблеми й цим употужнює духовно-науковий код нації. Ви вміло єднаєте заповіді науково-професійні із чеснотами людськими – добротою, сумлінністю, уболіванням за ближнього.
Ми, Ваші колеги, цінуємо це й у День Вашої Свято-Долі зичимо творчости на многоліття, щедрих ужинків на мовознавчо-журналістській ниві, міці фізичної та духовної, радости від кожного дня грядущого, теплоти серць вихованців. Накликаємо Божу благодать на Вашу оселю, бажаємо родинної гармонії.
Віримо, що наш колектив під Вашою орудою зробить багато «красивого і корисного» для підготовки майбутньої зміни, для України.
З роси й води Вам, дорога Марино Іванівно, перемоги нашій Україні, довгоочікуваного миру всім нам!!!

 

 

Колектив кафедри журналістики та мовної комунікації
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook