Кафедра статистики та економічного аналізу гостинно зустріла майбутніх абітурієнтів в Альма матер

29 січня 2024 року
    29 січня 2024 року на кафедру статистики та економічного аналізу економічного факультету завітали випускники школи І-ІІІ ступенів № 36 ім. С.П. Корольова Голосіївського району м. Києва.
    Випускників і їх класного керівника Олену Пітчук привітали в.о. завідувача кафедри статистики та економіки аналізу, доцент Андрій Музиченко і гарант освітньої програми «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування», професор Інна Лазаришина. Акцентовано увагу на важливості й актуальності підготовки кваліфікованих фахівців за даною освітньою програмою, що забезпечує ефективну реалізацію їх професійних компетентностей і можливості працювати аналітиками, бухгалтерами в сфері бізнесу, консалтингу, фінансів, виробництва, торгівлі, ІТ – галузі.
 
    Доцент кафедри Алла Чухліб ознайомила випускників із основними особливостями і перевагами сучасної ОП «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу». Світ динамічно розвивається і потребує висококваліфікованих універсальних фахівців, які вміють аналітично мислити, професійно компетентних у сфері аналізу, обліку, податків та права. Це є пріоритетними аспектами підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за ОП «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу».
 
    Доцент кафедри Олена Симоненко, куратор 1 курсу групи студентів, що навчаються за ОП «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу», розповіла майбутнім абітурієнтам про активне та цікаве студентське життя, яке їх чекає. Вони мають можливості стати членами творчих і мистецьких колективів, численних гуртків, клубів за інтересами, спортивних секцій, долучитися до наукової спільноти факультету, розвивати лідерські та управлінські навички і здійснювати самоврядування у студентській та профспілковій організаціях університету.
    Доцент кафедри Тетяна Куць ознайомила випускників із активною міжнародною діяльністю економічного факультету НУБіП України, а саме, співпрацею економічного факультету із закордонними університетами-партнерами зі країн ЄС та США, можливостями освітніх стажувань студентів в університетах-партнерах та проходження виробничих практик закордоном.
    Майбутні абітурієнти на власні очі ознайомилися з умовами навчання на економічному факультеті, матеріально-технічною базою, сучасними аудиторіями з мультимедійним обладнанням.
   І на завершенні зустрічі, випускники відвідали музей грошей, із зацікавленням прослухали розповідь доцента кафедри банківської справи та страхування Олексія Муравського про історію виникнення і еволюцію становлення української грошової одиниці - гривні, цікаві факти з грошової реформи в Україні та грошового обігу.
  
Щиро вдячні адміністрації школи І-ІІІ ступенів № 36
ім. С.П. Корольова і класному керівнику 11-А класу Олені Пітчук за підтримку заходу і сподіваємося на
подальшу плідну співпрацю!

 

Андрій Музиченко,
в.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу,
Олена Симоненко та Алла Чухліб,
доценти кафедри статистики та економічного аналізу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook