Перед стартом 2 семестру проведено кураторську годину зі студентами 4 курсу 4 групи

2 лютого 2024 року

Зустріч із наставником перед початком семестру є важливою подією, яка допомагає після канікул налаштуватися на навчання та відновити взаємодію між викладачами та студентами.

02 лютого відбулася кураторська година, яку для студентів 4 групи 4 курсу спеціальності «Менеджмент» провела наставник Тетяна Валеріївна Лобунець. Головним питанням зустрічі була організація освітнього процесу у 2 семестрі 2023-2024 н.р.

Наставник поцікавилась про стан справ у групі та обговорила зі студентами актуальні проблеми, зокрема, заборгованість по навчанню, а також особливу увагу приділила відвідуваності занять, згадавши також про неприйнятність запізнень на пари, чи взагалі їх безпідставний пропуск. Не обійшла стороною і питання умов проживання та важливості дотримання дисципліни поводження у гуртожитку під час очного навчання. Тетяна Валеріївна нагадала про необхідність дотримання протиепідемічних заходів та правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні, а також алгоритмом дій при сигналі «Повітряна тривога».

Другу половину зустрічі було присвячено знайомству студентів із Методичними рекомендаціями по написанню бакалаврської кваліфікаційної роботи та вимогами до її підготовки. На прохання студентів, наставник продемонструвала зразки плану та оформлення бакалаврської роботи, акцентуючи увагу на самостійності виконання дослідження та недопустимості елементів плагіату.

 

На завершення Тетяна Валеріївна привітала студентів із поверненням до звичного студентського життя в лоні університету та побажала успішного та цікавого навчального семестру.

Анна КРАСНОШТАН,
староста 4 групи 4 курсу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook