Екскурсія країною НУБіП організована кафедрою готельно-ресторанної справи та туризму у рамках профорієнтаційної роботи

4 лютого 2024 року

     Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму у рамках підписаного договору про співробітництво між Університетом та ГАТНЕНСЬКИМ ЛІЦЕЄМ Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області організувала для учнів 9-11 класів екскурсію по країні НУБіП.

 Екскурсія розпочалася від 10 корпусу зі знайомства із завідувачем кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Світланою Мельниченко, яка ознайомила з родзинками спеціальностей «Туризм і рекреація» та «Готельно-ресторанна справа». Екскурсанти мали змогу доторкнутися до історії Університету відвідавши основні його локації, пройтися Алеєю Слави, прогулятися в Ботанічному саду, відвідати музей Лісових звірів і птахів, а також лабораторії кафедри бджільництва.
  Екскурсію територією Університету і Ботанічним садом проводили доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Антон Фоменко, старший викладач Любов Шкварун і доцент Ірина Кудінова. Учні з цікавістю слухали та задавали запитання.
 
  Унікальність і значущість Національного університету біоресурсів і природокористування України, у віршованій формі, розкрив перед слухачами завідувач кафедри бджільництва Микола Повозников. Кмітливість учня 9 класу Ореста Чудновця, який відповів на загадку Миколи Повозникова була винагороджена солодким призом – баночкою цілющого меду!!!
  Учні ліцею отримали позитивні емоції від знайомства з Університетом. Валерія Шульга, учениця 10а класу зазначила, що Національний університет біоресурсів і природокористування України – це величезний заклад з історією. «Мене привабила територія, матеріальна база, можливості для самовдосконалення і розвитку, які надає університет. Я обов’язково відвідаю День відкритих дверей, щоб більше інформації дізнатися про НУБіП України»

  Учні та вчителі подякували всім причетним до цікавої і пізнавальної екскурсії-знайомства з Національним університетом біоресурсів і природокористування України. А ми в свою чергу дякуємо керівництву ліцею за співпрацю і Збройним силам України за можливість працювати!!!

 
Ірина КУДІНОВА,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook