АСПІРАНТИ ОНП «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ» ПРОЙШЛИ ПРОЦЕДУРУ ЗАХИСТУ ТЕМИ ТА МЕТОДИКИ ДИСЕРТАЦІЙНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ

1 лютого 2024 року
1 лютого 2024 року аспіранти ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціальності «Підприємництво та торгівля» пройшли процедуру захисту теми та методики дисертаційного дослідження
На виконання наказу ректора НУБіП України №11 від 05.01.2024 р. щодо проведення процедури захисту теми та методики дисертаційного дослідження на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності 01.02.2024 р. відбулося засідання у змішаному форматі, на якому аспіранти ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціальності «Підприємництво та торгівля» представили презентації по майбутніх дисертаційних дослідженнях.
        
Відповідно до п.3.13 «Положення про організацію освітнього процесу підготовки здобувачів ступеня PhD в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» у виступах здобувачі ступеня доктора філософії розкрили актуальність тем, орієнтовний зміст майбутніх дисертаційних досліджень, найбільш поширені методики, за якими проводяться дослідження за даною науковою проблемою, можливі результати для науки та практики внаслідок підготовки роботи та її захисту.
       
Комісія високо оцінила роботу аспірантів та їх звіти щодо теми та методики дослідження. Співробітники кафедри, які були присутні на засіданні, активно задавали питання та приймали участь в обговореннях.
 
  
     Незважаючи на те, що на звіт були запрошені аспіранти 2023 року вступу, слід зазначити, що вони не тільки успішно виконують освітню компоненту ОНП, а й активно почали працювати у напрямку своїх наукових досліджень.
Бажаємо творчих успіхів, натхнення, наукових здобутків та успішних захистів !
 
 Професор кафедри організації підприємництва та біржової діяльності,

Віталій РАДЬКО 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook