Бадьорко Діана Миколаївна: "Я маю величезне бажання навчатись на факультеті ветеринарної медицини!"

5 лютого 2024, 9:42

Розкажіть трішки про себе.
- Мене звати Бадьорко Діана Миколаївна, мені 17 років, проживаю в місті Києві. Я навчаюсь в 11 класі. Готуюсь до складання мультимедійного іспиту. Моїми улюбленими предметами є «Українська мова», «Географія», «Англійська мова». Моїми домашніми улюбленцями є собаки.

Чому Ви обрали НУБіП України?
- Я давно спостерігала за цим університетом, розглядала різні факультети цього та інших університетів України, але ось саме факультет “Ветеринарної медицини” мені сподобався найбільше. Також цікавим фактом те, що тут навчався мій тато, який також є лікарем ветеринарної медицини. Тато навчаючись на факультеті, мав практичний досвід роботи лікарем ветеринарної медицини у Великобританії.
- Також, напередодні мені було проведено екскурсію факультетом ветеринарної медицини, яку організував завідувач кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька Соломон В’ячеслав Віталійович. Я мала змогу оглянути серце факультету «Клінічний центр» з його багатьма функціонуючими підрозділами та спеціалізованими кабінетами. Зокрема відвідали клініку дрібних тварин, клініку продуктивних тварин, лабораторію лабораторного тваринництва та Банк крові тварин. Було все дуже цікаво, а саме головне все задіяне лікуванням та перетримкою різних видів тварин.

 

Діано, чи є у Вас мотивація до навчання на факультеті ветеринарної медицини?
- Так, я дуже люблю тварин. Я переймаюсь їх здоров’ям.

 

- Чи є у Вас якісь побажання до проведеної ознайомчої екскурсії факультетом?
- Хочу подякувати за цікаве та змістовне спілкування Соломону В’ячеславу Віталійовичу, заступнику декана факультету ветеринарної медицини Деркачу Сергію Степановичу та лікарям ветеринарної медицини за оглядини найкращого факультету нашої Держави. Побачивши все на власні очі я чітко зрозуміла, що обрана мною спеціальність це моє раз і на завжди.

- Що Ви хотіли побажати вступникам?
- В першу чергу Миру, по-друге міцного здоров’я, та успішної здачі мультимедійного іспиту, по-третє, щоб задумане у всіх збулося і кожен обрав те що йому до душі.

Дякуємо Вам за те що проявили інтерес до нашого факультету та Університету в цілому. Бажаємо Вам успіхів у здачі іспиту і чекаємо у рядах студентів першокурсників.

 

Інтерв’ю з абітурієнткою провів завідувач
кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька В’ячеслав СОЛОМОН

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook