Аспіранти першого року навчання агробіологічного факультету затвердили свої теми та методики дисертаційного дослідження

3 лютого 2024 року

На виконання наказу ректора НУБіП України №11 від 05.01.2024 р. щодо проведення процедури захисту теми та методики дисертаційного дослідження на агробіологічному факультеті 01.02.2024 р. відбулося засідання комісії у складі: Дмитра Літвінова,  Світлани Каленської, Семена Танчика і Оксани Тонхи.  

У виступах здобувачі ступеня доктора філософії розкрили актуальність тем, орієнтовний зміст майбутніх дисертаційних досліджень, найбільш поширені методики, за якими проводяться дослідження за даною науковою проблемою, можливі результати для науки та практики внаслідок підготовки роботи та її захисту.

 

 

Комісія високо оцінила роботу аспірантів та їх звіти щодо теми та методики дослідження. Запрошені гості, які були присутні на засіданні, активно задавали питання та приймали участь в обговоренні тем дисертаційних робіт і методики їх дослідження.

Гарант ОНП 201 Агрономія - Дмитро Літвінов - зазначив, що здобувачі не тільки успішно почали виконувати науково-освітню компоненту ОНП, а й ведуть активний пошук новітніх методів дослідження в агрономії.

Бажаємо творчих здобутків, великих успіхів, незгасного натхнення і наукових звершень у ваших дослідженнях!

 

Роман Жила,

секретар НДІ рослинництва та грунтознавства

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook