Наші випускники – наша гордість!

5 лютого 2024 року

 

Вітаємо  випускника агробіологічного факультету 2013 року, вихованця кафедри землеробства та гербології Капіноса Анатолія Юрійовича з відзнакою Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест» за проявлену мужність і успішне виконання бойових завдань на одному з найгарячіших напрямків на сході України.

Анатолій Капінос після закінчення університету працював на різних агрономічних посадах в господарствах Вінниччини. За декілька років до повномасштабного вторгнення Анатолій одружився і поїхав за кордон заробляти на житло для молодої сім’ї.  Маючи всі можливості продовжувати здійснювати свою мрію, на початку війни Анатолій з братом прийняли рішення повернутись в Україну і невдовзі пішли добровольцями до лав Збройних Сил захищати рідну землю.

Після завершення попередньої підготовки в тилу, весною 2022 року брати були зараховані в частини, які несли бойову службу на самих передових позиціях фронту Донецької області.

 

Анатолій у складі 79 ОДШБ півтора роки виконує бойові завдання на Марїнському напрямку. Виконує належно, про що свідчить дана нагорода.

 

Ми дякуємо Анатолію Юрійовичу за його героїчну працю, яку він разом із своїми побратимами з честю виконує, створюючи умови для нашої роботи й існування незалежної України.

Бажаємо міцного здоров’я, Божого захисту, Перемоги!

Пишаємось вами!

 

Микола Іванюк,
доцент кафедри землеробства та гербології

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook