Євроклуб HystoryEU – активний учасник Євровікторини Euroquiz-2023

5 лютого 2024 року

Під час війни особливо важливо
знати історію своєї країни
Наталія Савелюк

Війна сьогодні – трагічно, сумно, актуально. Це сукупність дій, спрямованих на захоплення чужих природних, енергетичних, людських ресурсів, вона є найвищим ступенем загострення стосунків між країнами, з’ясуванням взаємин за допомогою армії та зброї. В цей надважкий період активно діє Євроклуб HistoryEU від Представництва ЄС в Україні, учасниками якого є студенти кафедри міжнародних відносин і суспільних наук, студенти різних спеціальностей НУБіП України, здобувачі освіти Боярського фахового коледжу, учні шкіл. Вони традиційно, третій рік поспіль, долучаються до Євровікторини #Euroquiz. В 2023 році Євроклубівці пройшли 11 турів, в кожному з яких разом із здобувачами освіти зі всієї України, знайомилися з 15 цікавими історичними фактами, пов'язаними з Європейським Союзом. Грали, дізнавалися про найактуальніші питання сьогодення (війни, армії, підтримки). Здобували цінні знання про історію створення ЄС, культуру європейських країн, їх традиції, звичаї, військову підтримку Україні.

          

          

          

     

Корисні знання, кмітливість, позитивні, драйвові емоції стали запорукою успіху для учасників Євроклубу HistoryEU. При оцінюванні враховувалась точність та швидкість відповідей. Випробувавши свої можливості, гравці довели, що знання історії та діяльності ЄС варті винагороди. Представництво ЄС в Україні в кожному турі відмічало кращих учасників. На початку кожного нового місяця було оголошено сотню переможців. Гравці отримували сертифікати та призи.

          

          

          

#Euroquiz-2023 став для нас рекордним. Учасники в оновленій інтелектуальній грі продемонстрували неабияку ерудованість та активність. Загальна кількість, що увійшла до Топ-100 переможців в 11 турах від Євроклубу HistoryEU – 51, сертифікати отримали – 129 гравців.
Дякуємо кожному учаснику Euroquizу за активність і завзяття, Євроклубам – за гідну конкуренцію!

Чекаємо Euroquiz-2024!!! Граймо, вивчаймо, пізнаваймо!!!

 

 

Людмила Радченко,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook