Другий семестр 2023/2024 навчального року успішно розпочато!

5 лютого 2024 року

  Закінчилися зимові канікули для здобувачів вищої освіти, і з 5 лютого 2024 року розпочався навчальний семестр в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, починаючи з першого дня, активно і цікаво провели лекції та практичні заняття.
Так, на першій і другій парах доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Аксентюк Мар'яною Миколаївною було проведено практичні заняття для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (4 курс, 4 і 5 групи, спеціальність «Менеджмент») з навчальної дисципліни «Стратегічне управління» на тему: «Основи стратегічного управління».
 
  
На другій парі завідувачем кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського професором Балановською Тетяною Іванівною було прочитано лекцію з дисципліни «Управління персоналом» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності «Менеджмент».
 
 
Старший викладач кафедри Добрівська Мар’яна Володимирівна провела лекцію з дисципліни «Менеджмент» для здобувачів вищої освіти 4 курсу економічного факультету спеціальності «Економіка» на другій парі. Викладач ознайомила присутніх студентів із поняттям і сутністю менеджменту, а також детально зупинилась на складових менеджменту, його завданнях та меті.
 
  
На третій і четвертій парах доцентом кафедри Аксентюк Мар'яною Миколаївною було проведено практичні заняття для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (1 курс, 4 і 5 групи спеціальність «Менеджмент») з навчальної дисципліни «Лідерство, управління комунікаціями та командною взаємодією».
 
 
 
 
На п'ятій парі Балановською Тетяною Іванівною було прочитано лекцію з вибіркової дисципліни «Управління бізнесом» для здобувачів другого (магістерського) рівня освіти першого року навчання різних спеціальностей, а на 4-й та 6-й парах доцентом кафедри Троян Аліною Василівною було проведено практичні заняття з цієї дисципліни. Під час проведення лекційного і практичного заняття викладачі ознайомили здобувачів вищої освіти із поняттями «бізнес» та «підприємництво», суб’єктами підприємницької діяльності, середовищем бізнесу, а також роллю менеджменту для успішного бізнесу. 
 
 
 
Лекція з дисципліни «Логістика» для здобувачів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Маркетинг», відповідно розкладу навчальних занять, відбулась на п’ятій парі. Під час лекції доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Драмарецька Кристина Павлівна ознайомила студентів із роллю та значенням логістики.
 
Здобувачі вищої освіти під час занять були активними, проявляли зацікавленість до дисциплін, а також активно долучалися до обговорення та вирішення практичних завдань.
Колектив кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського вітає здобувачів вищої освіти із початком нового навчального семестру та бажає успіхів!
 
Оксана Гавриш,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й. С. Завадського
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook