Навчання для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3 курсу розпочато в онлайн форматі

6 лютого 2024 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 6 лютого 2024 р. відповідно до графіка освітнього процесу НУБіП України успішно розпочато 2 семестр 2023-2024 навчального року у змішаному форматі. Для здобувачів бакалаврського рівня третього курсу навчання спеціальності 051 «Економіка» ОП «Міжнародна економіка» доцентом Коваленко Наталією Олександрівною розпочато викладання дисципліни «Бізнес-планування».


 

Успішна діяльність сільськогосподарського підприємства на внутрішніх і зовнішніх ринках вимагає знання системи світових господарських відносин, тенденцій економічних процесів у світі, бізнес-планування та ринкового середовища в різних країнах. Тому в рамках курсу будуть розглядатися закономірності, умови, процеси і специфічні особливості економічної діяльності та розвитку сільського господарства, а також набуття навиків їх практичного застосування для визначення оптимальної організації підприємства, зокрема у міжнародному середовищі.

На першій лекції розглядалося питання економічних підходів до змін клімату, як вони впливають на сільське господарство і як ці зміни потрібно враховувати в плануванні діяльності підприємства.

Підготувала, к.е.н., доцент Коваленко Н.О.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook