У пошуках майбутніх фахівців деревообробної та меблевої галузей виробництва

6 лютого 2024 року

  Задача сучасного викладача не тільки підготувати високоякісного фахівця, але і допомогти випускникам шкіл визначитися зі своєю майбутньою професією. Саме тому, протягом січня, поки студенти були на канікулах, викладачі кафедри технологій та дизайну виробів з деревини активно долучилися до профорієнтаційної роботи.
  Доцент кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Сергій Мазурчук відвідав учнів старших класів НВК Сапанівська ЗОШ та випускників старших курсів Кременецького лісотехнічного фахового коледжу.
  Доцент кафедри Олександра Горбачова відвідала загальноосвітні заклади міста Коломия: Коломийський ліцей № 4 ім. С. Лисенка, філію №3, ліцей № 8, ліцей № 9, філію № 6 та ліцей № 5 ім. Т.Г. Шевченка.

    

  Під час зустрічей вони ознайомили майбутніх вступників з основними вимогами вступної кампанії в поточному році, з перевагами в отриманні вищої освіти, а також акцентували увагу на можливостях та перспективах навчання у НУБіП України.
  В.о. завідувача кафедри Андрій Спірочкін відвідав ВСП Житомирський технологічний фаховий коледж КНУБА, а професор кафедри Олена Пінчевська і асистент кафедри Василь Ломага відвідали ДПТНЗ Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу та Київський професійний коледж будівництва і архітектури.

      

  У процесі дискусії учні та студенти поділились своїми думками та побажаннями на рахунок продовження освіти на теренах нашого університету, вибору професії тощо. А з адміністраціями навчальних закладів було обговорено питання майбутнього співробітництва та підписання відповідних договорів.


Колектив кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook