Студенти спеціальності «Соціальна робота» успішно розпочали весняний семестр 2023-2024 навчального року

6 лютого 2024 року
З 5 лютого 2023 року на кафедрі соціальної роботи та реабілітації розпочався другий навчальний семестр у форматі очного навчання. Викладачі розпочали викладання згідно з графіком та розкладом, а студенти повернулися до аудиторій.
 
Студенти спеціальності «Соціальна робота» відкрили новий розділ свого навчання, розпочавши весняний семестр. Цей етап, повернення після канікул до освітнього процесу, є ключовим в академічному календарі і завжди супроводжується хвилюючими враженнями, викликами та очікуваннями.
 
Але при цьому третьокурсники продовжують пристосовуватися до реалій сучасного світу, у них навчання відбувається у форматі дистанційної освіти. Однією з ключових тенденцій такого навчання є використання інформаційних технологій для полегшення процесу навчання.
Сподівання та мотивація студентів на початку нового семестру величезні. Багато хто прагне досягти високих результатів у навчанні, розширити свої знання та здійснити нові досягнення. Перед ними відкривається можливість вивчати захоплюючі предмети, займатися дослідницькою роботою та збагачувати свій освітній досвід.
 
 
Початок нового навчального семестру – це час нових можливостей, викликів та росту. Студенти відкривають перед собою широкий горизонт можливостей, які вимагають від них не тільки зусиль, але й гнучкості та адаптації до змін в освітньому середовищі. Незважаючи на всі труднощі, початок нового семестру завжди наповнений енергією, визначеним бажанням досягти успіху.
Старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації,
Каріна ВЛАСЕНКО
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook