В ході підготовки до акредитації освітніх програм проведено консультативну зустріч навчального відділу з гарантами програм

6 лютого 2024 року

  02 лютого 2024 року відбулася консультативна зустріч гарантів освітніх програм факультету захисту рослин, біотехнологій та екології з проректором Сергієм Квашою й представниками навчального відділу.


  Відкрив зустріч Сергій Миколайович, який звернув увагу гарантів на особливості спілкування з експертами, а також на технологічну підготовку студентів до спілкування з експертами (особливо в контексті он-лайн навчання). Від імені навчальної частини слово мали начальник навчального відділу Ярослав Рудик та завідувач навчально-методичного відділу Лариса Кліх.
  Присутніми були гаранти освітніх програм факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, зокрема, гарант ОП «Екологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти професор Володимир Боголюбов, а також гарант програми цього ж рівня вищої освіти ОП «Захист і карантин рослин» професор Мирослав Піковський.


  Лариса Кліх акцентувала увагу на необхідності забезпечення відповідності навчальних програм стандарту. Також були обговорені можливі зауваження щодо структури освітніх програм, зокрема, відповідності освітніх компонентів компетентностям майбутніх випускників. Важливим аспектом є уникнення дубляжів освітніх компонентів в освітніх програмах. Ярослав Рудик закликав колег забезпечити своєчасне зарахування здобувачів освіти на електронні навчальні курси, ознайомлення із їх структурою та критеріями оцінювання.

Володимир Боголюбов, гарант ОП 101 «Екологія» 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook