Початок навчання та здоров’я учасників освітнього процесу – у полі зору ректорату

5 лютого 2024, 8:50
  05 лютого 2024 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відсьогодні розпочався другий навчальний семестр. Студенти протягом вихідних повернулися до гуртожитків. На контролі стан захворюваності на ГРВІ та профілактичні заходи. На поточному тижні завершується весняний цикл акредитацій освітніх програм.

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував саме на питанні моніторингу стану здоров’я. Щоденно до 10 годині ранку інформація від керівників факультетів та ННІ має надходити в оперативний штаб. Масові заходи зі спортивної та виховної роботи, які були заплановані на поточний тиждень, перенесені.

 

  Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про перебіг поселення студентів. Станом на сьогодні скарг на захворювання не надходила. В гуртожитках систематично проводяться дезінфекція, прибирання, провітрювання приміщень, кімнат.

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик проінформував про моніторинг явки студентів на заняття, на нараді о 1400 з деканами факультетів та директорами ННІ ця інформація буде обговорена більш детально.
  Заступник голови Сенату Студентської організації Юлія Яцишина закцентувала на зборі для студента факультету конструювання і дизайну Максима Кульбіна, який перебуває в лавах ЗСУ, його підрозділ потребує автівки для виконання завдань.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про роботу з подачі заявок на участь в міжнародних грантах.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ярославу Рудику – забезпечити організований початок навчального семестру, провести соціологічне опитування серед студентів щодо мотивації до навчання, проаналізувати акредитаційні справи щодо врахування побажань експертних груп та розвитку освітніх програм, внести пропозиції змін до положення про індивідуальний графік, посилити профорієнтаційну роботу. Вадиму Ткачуку – контролювати сплату за навчання. Сергію Кваші – спланувати зустріч зі старостами академічних груп, розробити цикл дискусій зі студентством про моральність, етику, інформаційну гігієну та безпеку.

 

 

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook