Засідання кафедри 07.02.2024

7 лютого 2024, 12:21

 У середу 07.02.2024 року проходило чергове засідання кафедри.


На засіданні було обговорено ряд важливих питань.
Завідувач кафедри Борис Мазур розпочав із обговорення семінару-навчання керівників підрозділів, науково-педагогічних та педагогічних працівників НУБіП України який проходив 31.01.2024 – 02.02.2024.


Наступним питанням була акредитація ОПП Садівництво, плодоовочівництво та виноградарстві на 2 рівні вищої освіти «Магістр». Борис Мазур як гарант програми повідомив викладачів кафедри про певні зміни у навчальному плані та робочих програмах. Завідувач проінформував про введення та виведення певних дисциплін із пункту обов’язкових, а такаж про зміни назв певних дисциплін.
Людмила Шевчук, професор кафедри, підняла важливе питання участі членів кафедри у міжнародних грантах та проєктах. Обговорено проблеми та їх вирішення у цьому напрямку.
Юрій Андрусик, доцент кафедри, наголосив на оновленні інформації викладачів у базі ЄДБО. Для акредитації це досить важливе питання.
Олександр Гаврилюк, асистент кафедри, наголосив на необхідності оновлення методичного забезпечення кафедри, а також, на необхідності наповлення та атестації електронних навчальних курсів на базі Elearn.


Борис Мазур нагадав усім присутнім про майбутню важливу подію яка пройде 30–31 травня 2024 року, на базі кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка агробіологічного факультету НУБіП України. Сьогодні видеться інтенсивна підготовка до проведення «Всеукраїнської науково-практичної конференції «Садівництво: сучасний стан та перспективи розвитку» присвяченої 100-річчю від дня народження Петра Шеренгового». Обговорено членів організаціного комітету конференції.

Олександр ГАВРИЛЮК,
Ассистент кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook