Старостат на механіко-технологічному факультеті: основна увага відвідуванню занять

7 лютого 2024 року
   Відомо, що запорукою успішного завершення навчального семестру є його організований початок. 06 лютого 2024 року на механіко-технологічному факультеті відбулося друге засідання старосту, присвячене початку весняного навчального семестру.

    Головними питаннями, піднятими деканом факультету Вячеславом Братішком, були результати аналізу виходу студентів факультету на очне навчання. Навчальний відділ та деканат факультету здійснюють постійний моніторинг відвідування занять. За результатами контролю особи, які не приступили до занять, мають бути відраховані з числа студентів. І спільним завдання деканату та старост академічних груп факультету є зберегти контингент студентів та не допустити відрахування.

     Основну увагу було приділено також організаційним питанням початку навчального семестру. Уточнено списки студентів, які перебувають за кордоном, в лавах Збройних Сил України, знаходяться у важких життєвих обставинах. Проінформовано про алгоритм дій під час повітряних тривог та надзвичайних ситуацій.
   На старостаті також були обговорені питання ведення журналів старост та організації звітності про відвідування занять. Здійснено аналіз пояснювальних записок, наданих студентами факультету про причини відсутності на заняттях. Також було обговорено критерії надання індивідуальних графіків відвідування занять, наголошено на жорстких вимогах до їх отримання.

    Заступник декана факультету Оксана Ачкевич проінформувала старост про перелік університетських та факультетських культурних, спортивних та організаційних заходів, які заплановані на лютий-березень цього року.
   Заступник декана факультету Володимир Романченко акцентував увагу на особливостях розкладу навчальних занять та засобах комунікації студент-староста-викладач-деканат.

Володимир Романченко,
заступник декана з навчальної та виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook