Боярська ЗОШ №1 подякувала колективу та ректору НУБіП за підтримку в облаштуванні укриття

7 лютого 2024 року

 7 лютого 2024 року Національний університет біоресурсів і природокористування України відвідала делегація Боярської загальноосвітньої школи №1 у складі директора Крістіни Юрченко та голови батьківської ради школи Олени Бондар. Метою візиту стала вдячність колективу, ректору Станіславу Ніколаєнку за сприяння в облаштуванні шкільного укриття.

Завдяки вирішенню нагальних питань в школі вдалося створити безпечні умови для комфортного перебування дітей в укритті.

Наші заклади об'єднує плідна співпраця та спільна мета - готувати справжніх патріотів, громадян України, високоякісних фахівців, зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко.

Національний університет біоресурсів і природокористування в цей непростий для України час використовує всі можливості для організації і проведення безпечного та якісного освітнього процесу в очному та змішаному форматі за понад 100 освітніми програмами бакалаврату та магістратури.
Така самовідданість своїй роботі високо цінується нашими партнерами. Незважаючи на складну безпекову ситуацію, 07 лютого директор Боярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Боярської міської ради Крістіна Юрченко та голова батьківської ради Олена Бондар відвідали наш університет, щоб познайомитись з особливостями організації освітнього процесу та вивчити можливості проведення подальшої співпраці. Вони зустрілись з ректором університету Станіславом Ніколаєнком, який ознайомив гостей з особливостями роботи університету в умовах сьогодення та окреслив основні можливі напрямки подальшої співпраці. 
Далі наші гості відвідали ботанічний сад університету в супроводі начальника навчального відділу Ярослава Рудика та факультет ветеринарної медицини у супроводі завідувача навчально-методичного відділу Лариси Кліх. Керівники відділів познайомили гостей з можливостями підготовчих курсів університету, датами проведення днів відкритих дверей, роботою вирівнювальних курсів з природничих дисциплін та іншими родзинками нашого ЗВО.
 
Позитивне враження справили навчальні та наукові лабораторії біохімії, які представив нашим гостям завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад М.Ф. Гулого Віктор Томчук. Він запросив випускників Боярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 на день відкритих дверей, який запланований на 01 березня 2024 р., а для молодших школярів запропонував провести на кафедрі майстер-клас з хімії, на що із задоволенням погодилась Крістіна Юрченко.
 
Надзвичайно сподобався музей факультету ветеринарної медицини, який особисто представив нашим гостям завідувач кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Олег Мельник.

 

Обговоривши основні напрямки подальшої співпраці між НУБіП України та Боярською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів №1, всі учасники зустрічі отримали конкретні завдання, у тому числі – підготувати графік зустрічей випускників та школярів з цікавими для них факультетами і кафедрами, підготувати екскурсії та майстер-класи з різних навчальних дисциплін тощо. Співпраця продовжується!

 

Пресслужба НУБіП України

Лариса Кліх,
завідувач навчально-методичного відділу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook