Зустріч студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП "Адміністративний менеджмент" (група ІМА) з куратором

7 лютого 2024 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 На початку весняного семестру 2023-2024 н.р. відбулася зустріч куратора, Коваленко Н.О., зі студентами-магістрами освітньої програми «Адміністративний менеджмент», групи ІМА (МВА). Наразі студенти вийшли на навчання в аудиторії. В групі ІМА освіту менеджерів здобувають студенти, які вже мають попередню неуправлінську освіту і під час своєї професійної діяльності стикнулися з нестачею знань зі сфери управління. Тому, щоб максимально ефективно використати час учасників, зустріч відбулася за допомогою ZOOM-технологій.

Для слухачів зараз триває другий навчальний семестр, який потребує певної концентрації і зусиль, бо вже підійшов час, коли інтенсивно потрібно зайнятися написанням кваліфікаційної магістерської роботи, де студенти представлять свої наукові доробки. Також в найближчий час потрібно визначитися з місцем проходження виробничої практики, що дасть змогу якісно зібрати необхідний матеріал для випускної дисертації. Всі ці питання і були обговорені здобувачами з куратором під час зустрічі.
Важливими були питання, що стосувалися стану здоров’я та самопочуття студентів в групі. Куратор наголосила на важливості дотримання правил поведінки під час оголошення сигналу «Повітряна тривога».
На зустрічі обговорили і інші організаційні питання, що турбують студентів.

Підготувала - к.е.н., доцент Наталія КОВАЛЕНКО

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook