Профорієнтаційна робота кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології продовжується

8 лютого 2024 року

   Кафедра епізоотології, мікробіології і вірусології продовжує активно проводити профорієнтацію. До цієї роботи активно долучаються і докторанти кафедри, а саме докторант кафедри Артем Ушкалов.

   Артем Ушкалов активно приймає участь у житті кафедри і працює не тільки над запланованими науковими дослідженнями, але і на запрошення Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області був долучений до заходів з підвищення кваліфікацій державних ветеринарних інспекторів та офіційних лікарів ветеринарної медицини. Так, 23 січня Артем провів онлайн-навчання стосовно дотримання вимог «Порядку відбору зразків та їх перевезення (пересилання) до уповноважених лабораторій для цілей державного контролю та форми акта відбору зразків» під час проведення відбору зразків для цілей державного контролю та виконання планів державного моніторингу.

   В межах вказаного заходу він ознайомив слухачів з можливостями та умовами навчання у Національному університету біоресурсів і природокористування України та на факультеті ветеринарної медицини. Артем досить докладно висвітлив інформацію, щодо університету, його структури, інститутів та факультетів, що є в складі нашого університету, а також детально зупинився на діяльності факультету ветеринарної медицини, його структури та кафедрах, особливу увагу було приділено інформації щодо умов та перевагам навчання на факультеті ветеринарної медицини і можливостям працевлаштування випускників факультету.

Володимир Мельник, завідувач кафедри епізоотології,
мікробіології і вірусології

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook