Закінчився акредитаційний візит експертів освітньо-професійної програми «Захист і карантин рослин» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин» у Національному університеті біоресурсів і природокористування

7 лютого 2024 року
Факультет захисту рослин, біотехнологі та екології

 

На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулася акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Захист і карантин рослин» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин».

Згідно програми акредитаційного «онлайн-візиту» з 05 до 07 лютого 2024 р. експертна група у складі Мринського Івана Миколайовича, Крикунова Ігоря Володимировича та Меньшикової Іванни Василівни провела низку зустрічей. Зокрема, з гарантом освітньої програми, керівником і менеджментом НУБіП України, авторами відомостей про самооцінювання ОП, зі здобувачами вищої освіти, представниками студентського самоврядування, випускниками ОП та роботодавцями. Проведено відкриту зустріч також із академічним персоналом, із керівниками та працівниками структурних підрозділів (2 зустрічі). Здійснено огляд матеріально-технічної бази, що використовується під час реалізації ОП. Фінальна зустріч відбулася 06 лютого.

 

 

 

sites/default/files/u267/pik_samovryad.png

sites/default/files/u267/znimok_ekrana_201.png

 

Мирослав ПІКОВСЬКИЙ,

гарант освітньої програми

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook