Студенти спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» долучилися до суддівства чемпіонату Київської області з гирьового спорту

7 лютого 2024, 11:08

 

03 лютого у селі Білогородка Бучанського району Київської області відбувся Відкритий чемпіонат Київської області з гирьового спорту серед дітей, юнаків і дівчат.
  Змагання були проведені з метою:
  • популяризації гирьового спорту в Київській області;
  • широкого залучення дітей, юнаків та дівчат до занять спортом;
  • удосконалення спортивної майстерності юних спортсменів Київської області;
  • виявлення сильніших спортсменів, кандидатів до збірної Київської області для участі у Чемпіонаті України серед юнаків та дівчат 2024 року;
  • підведення підсумків роботи в клубах Київської області, ДЮСШ серед спортсменів і тренерів.
  Загальне керівництво організацією і проведенням змагань здійснювалося Управлінням молоді та спорту Київської обласної ради (Київської обласної державної адміністрації). Безпосереднє проведення чемпіонату було покладене на Відокремлений підрозділ ВГО «Союз гирьового спорту України» у Київській області та Відділ молоді та спорту Білогородської сільської ради.
  Головним суддею змагань було призначено викладача кафедри фізичного виховання Віталія Андріяша. До складу суддівської колегії увійшли студенти спеціальності «Фізична культура і спорт» Євгенія Кедич, Андрій Авраменко, Роман Марченко, Денис Горобець, які пройшли курси суддів і мають посвідчення судді першої категорії з гирьового спорту.
 
 
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook