Зустріч деканату з наставниками академічних груп

8 лютого 2024 року

   В  перший тижнень весняного семестру деканат агробіологічного факультету зустрівся з наставниками академічних груп для узгодження виховної роботи серед студнетів.

   Віталій Коваленко, заступник декана, звернув увагу наставників академічних груп на стан проплати коштів студентів за навчання. Закликав звернути увагу на поліпшення взаємодії зі студентами. Дав вказівку провести зустріч та обговорити план дій в разі виникнення повітряної тривоги.
 
   Володимир Завгородній, заступник декана, запропонував наступні теми для обговорення зі студентами в найближчий час: зміни в стипендіальному рейтингу, дотримання протиепідемічних заходів, особливості отримання індивідуального графіку, інформація щодо студентів, які в ЗСУ.
   Олександр Гаврилюк, заступник декана, наголосив на необхідності систематичного відвідування гуртожитків наставниками академічних груп для підтримки студентами чистоти і порядку. Всі відвідування необхідно записувати до нового журналу (на фото нижче). Повідомив про наявність на сайті факультету сторінки «Старости та куратори академічних груп» (nubip.edu.ua/node/140725). Озвучив план виховної роботи на лютий-березень. Одна із найцікавіших подій це планова зустріч із нашими військовими наприкінці лютого.

   Олександр Цизь, заступник декана з профорієнтаційної роботи на факультеті, оголосив про конкурс «Найкраща академічна група з профорієнтації».

Обговоривши проблемні питання та отримавши цікаву інформацію, що стосується студентського життя, від заступників деканів наставники академічних груп вже розпочали планові зустрічі зі студентами.

Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook