Кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК до весняного семестру готова!

2 лютого 2024 року
НУБІП України

     Під час канікулярного зимового відпочинку у студентів колектив кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК проводив наполегливу роботу для гідної зустрічі у весняному семестрі зі студенством покращуючи матеріально-технічну базу кафедри для здійснення продуктивної співпраці зі студентами. Адже завжди приємно проводити заняття в охайних аудиторіях обладнаних сучасними технічними засобами.

        Найбільших змін зазнала навчальна лабораторія систем автоматизованого проектування і комп’ютерного моделювання технологічних процесів переробних і харчових виробництв АПК. Завдяки керівництву НУБІП України та факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК ми отримали десять нових комп’ютерів. А за сприяння ради роботодавців фаультету - мультимедійну інтерактивну дошку. Для встановлення нової техніки було вирішено здійснити косметичний ремонт частини аудиторії. Тож не гаючи часу, колектив кафедри приступив до роботи. Демонтувавши застаріле обладнання співробітники своїми силами здійснили фарбування стін, встановили дошку і необхідне мультимедійне обладнання. Підготовкою лабораторії займалися всі незалежно від посади і це головне. Бо немає в такому випадку підлеглих і начальника, всі рівні, тому що всі працюють задля студентів. 

До початку занять викладачі підключили новенькі комп’ютери, встановили на них необхідне програмне забезпечення, провели стартовий запуск панелі і безпосередньо перевірили пристрій, що поєднує в собі звичайну маркерну дошку з можливостями комп'ютера. Разом з мультимедійним проектором дошка стає великим інтерактивним екраном.
 
 
 
Оновлення зазнали і інші аудиторії кафедри. Зокрема в 102-ій аудиторії навчальної лабораторії процесів і обладнання переробки продукції АПК своїми силами співробітники встановили мультимедійний проектор для того щоб викладачам було зручно показувати навчальний матеріал студентам.
 

 
 
А в 101-ій аудиторії, навчальної лабораторії процесів і обладнання переробки продукції АПК, у співробітництві з співробітниками кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства почали монтаж системи вентиляції для створення та підтримання на допустимому рівні параметрів мікроклімату в приміщенні . На першому етапі встановлено витяжний вентилятор і дифузор над термокамерою. Тож далі буде ...


 
На перший погляд клопітка робота з оновлення кафедри виливається в підсумку в хороший настрій та задоволення в душі. Тому проведена робота має стати добрим помічником під час навчального процесу при зустрічі зі студентами. Одним реченням можна сказати, що душа співає від проведеної роботи. І тепер співробітники кафедри ще більше мотивовані до викладання своїх дисциплін з використанням нової техніки.
 
Марія ЖЕПЛІНСЬКА
доцент кафедри процесів і обладнання
переробки продукції АПК

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook