Перший випуск фахівців освітньо-професійної програми «Харчові технології» в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України

23 січня 2024 року
ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України»

 16 січня студенти Ірпінського фахового коледжу НУБіП України освітньо-професійної програми «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» склали кваліфікаційний іспит. Відповідно до освітньо-професійної програми «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» ОПС «Фаховий молодший бакалавр» на атестацію випускників, яка здійснюється Екзаменаційною комісією, виноситься кваліфікаційний іспит. Слд відмітити що це перший випуск з даної спеціальності в цьому коледжі.

До складу екзаменаційної комісії ввійшли: голова комісії завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК НУБіП України, к.т.н., доцент Володимир Василів, директор коледжу, к.п.н., доцент Дмитро Костюк, заступниця директора з навчальної роботи Вікторія Сова, завідувачка відділення підприємництва та інформаційних технологій Тетяна Семененко, голова циклової комісії маркетингу, торгівлі та харчових технологій Ірина Вінник.
Голова комісії Володимир Василів висловив свою підтримку студентам. Запевнив їх, що довгоочікуваний кваліфікаційний іспит є не лише випробуванням, а й нагородою за їхню наполегливість і працелюбність. Він є шансом продемонструвати свої знання та навички, а також відкрити двері до успішної кар'єри.
        Дмитро Костюк відмітив, що здобута спеціальність – це одна з найбільш затребуваних і перспективних спеціальностей на ринку праці. Вона дає випускникам можливість працювати в різних галузях харчової промисловості, а також займатися власною справою.

Члени екзаменаційної комісії відмітили, що студенти продемонстрували глибокі знання при розробленні технологічних карт на приготування страв, розраховувати потреби у сировині і матеріалах, розробленні меню для банкету, кейтерингу, фуршету, шведського столу тощо, визначенні якості страв, обрання обладнання та девайсів для приготування страв.
          Навіть повітряна тривога не завадила майбутнім фахівцям у галузі харчових технологій виявити ґрунтовні знання та вміння, отримані під час навчання у коледжі. Відмінні знання продемонстрували студенти Дмитро Горбач, Богдан Гордіюк, Нікіта Козубовський, Юлія Семенюк.

 

Користуючись нагодою Володимир Василів закликав не зупинятися на досягнутому і продовжувати навчання за обраною спеціальністю, окреслив переваги навчання в базовому закладі – Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
Вітаємо здобувачів освіти з позитивними результатами! Бажаємо вам невичерпної енергії та мотивації, щоб продовжувати прагнення до нових вершин. Нехай ваша допитливість та розумові здібності розкривають нові горизонти знань і дозволяють вам зробити значний внесок у свою професійну діяльність.
 
 

Тетяна Семененко,
завідувачка відділення підприємництва та інформаційних технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook