Натхнення, оптимізм і цілеспрямованість: діалог зі старостами-гуманітаріями

9 лютого 2024 року

 На першому тижні другого навчального семестру відбувся діалог адміністрації гумінатарно-педагогічного факультету зі старостами академічних груп. В сяючих очах та думках студентських лідерів вирувало натхнення, оптимізм і цілеспрямованість на навчання та особистісний розвиток, неймовірна мотивація на продуктивну роботу у подальшому відновленні та зміцненні нашої держави.

 На зустрічі зі старостами гуманітарно-педагогічного факультету взяли участь в обговоренні актуальних питань декан факультету Інна Савицька, заступники декана Ігор Буцик, Наталія Шевченко, Богдан Назаров та заступник коменданта гуртожитку № 3 Анжела Кукса. У продуктивному, жвавому й оптимістичному діалозі піднімалися питання організації освітнього процесу, академічної етики, початку і завершення навчального семестру, особливостей навчання у воєнний час та проживання у студентських гуртожитках, позаудиторної студентської творчої, культурно-розвивальної, наукової та спортивної роботи, академічного рейтингу та соціальної стипендії.
 Саме такий продуктивний та емоційно позитивно забарвлений діалог керівництва факультету забезпечив підняття студентського духу, формування їх упевненості у сьогоденні та подальшої цілеспрямованості на майбутнє.


Наталія Шевченко,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook