Відбулись зустрічі наставників кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності зі студентами

8 лютого 2024 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 

Особливості організації навчання у весняному семестрі  2023-2024 навчального року, обговорили на організаційних зустрічах студентів та наставників академічних груп, кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності:

07 лютого наставник 5 групи 4 курсу доцент Тюріна Альона провела коротку організаційну зустріч зі студентами групи щодо старту весняного семестру, відвідуваності занять та безпекової ситуації. Оскільки це останній навчальний семестр для здобувачів першого рівня вищої освіти, особливу увагу наставниця приділила плануванню всіх видів робіт для успішного завершення студентами навчального процесу та захисту бакалаврських робіт.

 

Наставник магістрів освітнього проекту “Агрокебети” Ольга Костюк обговорила з групою особливості організації весняного навчального семестру, питання безпеки учасників навчально-виховного процесу в умовах воєнного стану в Україні, періоду зростання рівня захворюваності на грип та COVID-19, важливість психологічної та емоційної підтримки.

Людмила Чорненька, наставник академічної групи здобувачів вищої освіти освітньої програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» за спеціальністю 073 «Менеджмент» другого (магістерського) рівня 08 лютого провела організаційну зустріч зі студентами групи, на якій  розглянули питання успішності студентів за результатами зимового сесійного контролю, анонсовано  графік освітнього процесу, розклад занять, акцентовано увагу на дотримання вимог документів, що регламентують академічну доброчесність, антикорупційні дії, протидію сексуальним домаганням і дискримінації в НУБіП України. Жваву дискусію викликало обговорення питання академічної доброчесності здобувачів вищої освіти. Це питання є одним із найактуальніших на сьогоднішній день з огляду на те, що студенти групи магістрів працюють над написанням магістерської кваліфікаційної роботи.

В дистанційному форматі відбулася організаційна година, на з нагоди початку другого семестру 2023-2024 навчального року зі студентами 3 курсу 5 групи факультету аграрного менеджменту. Наставник студентської групи, доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД  Іван Міщенко підвів підсумки екзаменаційної сесії першого семестру, поділився останніми новинами та подіями факультету та університету.

Під час зустрічі, наставник групи Іван Міщенко поцікавився станом здоров’я студентів, ознайомив  з розкладом та форматом навчання протягом семестру. Студентам було наголошено щодо правил індивідуального поводження у разі отримання сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» та обов'язковому переходу до укриття та акцентував увагу, що за інших безпечних умов максимально бути присутніми на заняттях та виконувати вчасно всі поставлені викладачем завдання. Наставник побажав студента успішного навчання протягом семестру та мирного неба!

Іван Міщенко доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook