Профорієнтаційна робота в Полтавській області

22 січня 2024, 20:15
    Знайти найкращих студентів для університету – це складна робота при проведенні профорієнтаційної роботи. 
Викладач університету зустрівся з випускниками Садківського ліцею Камʼянопотоківської громади Полтавської області.
    Ліцей - установа з давньою історією. Біля Кременчука, а точніше, його частини Крюкова, є чимале село Садки. Населення тут трохи менше трьох тисяч осіб. Заснували село ще у 16 столітті. Тоді воно називалося Деївка, нині ж Деївка – це частина Садків. Пам’яткою архітектури у селі Садки є земська школа, зведена кам’яна у 1913 році. Припускають, що автором проекту був знаменитий Опанас Сластіон – один із творців українського модерну.

     Заснована школа ще у 1898 році, як церковно приходська школа (була дерев’яною). Будівля старовинна, але завдяки старанням педколективу та директора школи Левицького Олександра Івановича є сучасним навчальним закладом. Тому зустріч із учнями ліцею набула особливого характеру.
     
   Доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві механіко-технологічного факультету, кандидат технічних наук Заболотько Олег Олександрович докладно розповів про переваги навчання в НУБіП України та на факультеті. Ознайомив з спеціальностями і умовами навчання у ЗВО.

     Учні із цікавістю слухали інформацію, задавали питання, на які отримали вичерпні та розгорнуті відповіді. На завершення учні 10 та 11-х класів отримали інформаційні буклети з відповідними контактами та подякували за гарну зустріч. Викладач університету подякував директору Левицькому О.І. та педколективу за надану можливість зустрічі з випускниками.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook