Викладачі кафедри проводять під час зимових канікул у студентів профорієнтацію для майбутніх абітурієнтів Кіровоградщини!

31 січня 2024, 20:31
   Профорієнтаційна робота на кафедрі охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві механіко-технологічному факультеті триває.
   Доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Заболотько О.О. провів профорієнтацію для учнів 10 та 11 класу Глинського ліцею Андрусівської громади Олександрійського району, що знаходить у Кіровоградській області.
    
   Олег Заболотько надав повну інформацію щодо історії та досягнення НУБіП України, рейтинг Університету серед інших закладів, широкого спектру спеціальностей для АПК, розповів про перспективи навчання на факультеті, обладнання навчально-наукових лабораторії, підготовчі курси, курси водіїв та трактористів, перелік документів необхідних для вступу, особливості вступу у 2024р. Цікава та пізнавальна інформація та відомості щодо забезпечення та умов проживання в гуртожитках, активне дозвілля, спортивні секції й гуртки, працевлаштування випускників, міжнародне стажування студентів та детально зупинилися на затребуваності інженерних фахівців на ринку праці.

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook