Організаційна година у весняному семестрі 3 курсу 12 групи

10 лютого 2024, 8:57

08.02.24 року куратором групи, доцентом кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Кос’янчук Н.І. проведено організаційно-виховну годину зі студентами 12 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини, спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза».
Незважаючи на всі труднощі сьогодення, в умовах повномасштабної війни, студенти організовано розпочали весняний семестр в очному режимі.
Початок нового навчального семестру є ключовим в академічному календарі і завжди супроводжується хвилюючими враженнями, викликами та очікуваннями.

Куратор Кос’янчук Н.І. зазначила, що навчання вимагає від них не тільки зусиль, енергії, але й адаптації до змін в освітньому середовищі.
Також були розглянуті питання щодо здоров’я студентів і дотримання особистої гігієни, у зв’язку з епідеміологічною ситуацією в Україні на COVID-19 та ГРВІ. Проведено моніторинг захворюваності в групі.

Розглянуті поточні організаційні питання по’вязані з початком 2 весняного семестру. Про відвідування занять і рейтинг в групі за 1 семестр доповіла староста Бабюк Даша.

Студенти поділилися своїми враженнями від організації освітнього процесу та обговорили плани на майбутнє щодо участі в культурно-масових і наукових заходах та покращення рейтингу в групі.
Третьокурсники розпочали весняний семестр, перед ними відкриваються нові можливості вивчати цікаві предмети, займатися дослідницькою роботою та збагачувати свій освітній досвід.


 

Ніна Кос’янчук, куратор групи, доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook