Життя – це рух, а життя НПП ‒ це постійне підвищення кваліфікації й професійного рівня

19 січня 2024 року
У студентів НУБіП України в січні канікули, а для викладачів січень – період активної роботи щодо підвищення професійних компетентностей.
15.01. 2024 р. в університеті розпочалися Курси підвищення кваліфікації фахівців з біржової справи для НПП, педагогічних працівників і здобувачів закладів вищої освіти аграрного профілю, до яких долучилася більша частина співробітників кафедри економіки. 
 
 
Упродовж першого тижня роботи курсів слухачі мали можливість прослухати низку цікавих і інформативних доповідей, які стосувалися глобальних викликів для України в контексті формування продовольчої безпеки, реалізації державної політики з розвитку ринків капіталу та організованих товарних ринків України, клірингу й системи біржових розрахунків на ринках капіталу та організованих товарних ринках, прогнозування цінової кон’юнктури при виробництві й реалізації сільськогосподарської продукції в умовах використання деривативних контрактів, біржової торгівлі на товарних біржах енергоресурсами в Україні та Європі, особливостей функціонування аграрного біржового ринку в умовах дії Закону України «Про ринки капіталу та організовані товарні ринки», тощо.
 
 
 
 
 
 
Значну увагу слухачів привернули й інтерактивні інструменти, застосовані доповідачами – наприклад, можливість долучитися до торгів на світових біржах, яку представила доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Валентина Яворська.
 
 
Загалом, упродовж першого тижня навчання слухачам були надані широкі можливості для посилення теоретико-прикладної складової розвитку професійних компетентностей, тож чекаємо продовження.
Попереду ще тиждень навчання …
 
Професор Тетяна Мірзоєва
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook