В рамках співпраці економічного факультету та Енергетичної митниці відбулася зустріч роботодавця зі студентами 4 курсу

10 лютого 2024, 13:08
   У рамках HR – стратегії та Плану дій з реалізації стратегії управління персоналом наприкінці 2023 року Держмитслужбою було запроваджено низку заходів, які направлені для створення умов щодо оновлення кадрів в Енергетичній митниці та формування її кадрового потенціалу, включаючи залучення молодих спеціалістів до роботи в митниці.
   Тому 7 лютого 2024 року, за інінціативи та сприяння декана економічного факультету Анатолія ДІБРОВИ, завідувачки кафедри банківської справи та страхування Вікторії КОСТЮК та доцентки Ольги ФАЙЧУК, відбулась зустріч представників Київської регіональної енергетичної митниці зі студентами 4 курсу економічного факультету спеціальностей "Фінанси, банківська справа та страхування", "Економіка" та "Облік і Оподаткування".

  З привітальним словом виступив декан економічного факультету, доктор еокномічних наук, професор Анатолій ДІБРОВА. В першу чергу він зазачив важливість подальшої співпраці та практичного навчання студентів в Енергетичній митниці, адже керівництво та викладчі факультету прагнуть сприяти особистісному та професійному зростанню здобувачів освіти, надаючи їм можливість отримати цінний практичний досвід у реальних умовах праці.
  На зустрічі досвідчені фахівці митниці розповіли про структуру та функції митниці, включаючи митний контроль, митне оформлення товарів, боротьбу з контрабандою, роль митниці у фінансуванні Державного бюджету та перспективи кар'єрного зростання для молодих спеціалістів.

 Зокрема, керівник відділу по роботі з персоналом Олена ТКАЧЕНКО разом із колегами презентували Енергетичну митницю, розповіли про специфіку роботи та структуру митниці, її основні функції, про права та обов’язки державного службовця, а також про етапи прийому на роботу та перспективи молодих спеціалістів у кар’єрному зростанні.

  Ба більше, студентська спільнота була ознайомлена з інформаційною кампанією Державної митної служби України щодо можливостей проходження навчання за програмою спеціалізованої підготовки на базі Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби на тему "Ключові компоненти здійснення митної справи".
  Власне, Митниця і надалі планує розвивати та зміцнювати співробітництво із закладами вищої освіти. На черзі – День відкритих дверей для студентів та підписання Меморандуму про співпрацю з економічним факультетом Національного університету біоресурсів і природокористування України та Енергетичною митницею.
 
Ольга ФАЙЧУК,
доцентка кафедри банківської справи та страхування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook