На кафедрі банківської справи та страхування провели процедуру захисту тем та методик дисертаційних досліджень аспірантам першого року навчання

9 лютого 2024 року
  9 лютого 2024 року в дистанційному форматі відбулася процедура захисту теми та методики дисертаційного дослідження аспірантів кафедри банківської справи та страхування 1-го року навчання в рамках Положення про організацію освітнього процесу підготовки доктора філософії у Національному університеті біоресурсів і природокористування України (зі змінами) та згідно з Наказом ректора №11 від 5 січня 2024 року, на кафедрі фінансів 30 січня 2024 року з метою якісної підготовки здобувачів третього освітньо-наукового рівня ступеня доктора філософії, яка відповідала затвердженому алгоритму.

  З привітальним словом виступила завідувач кафедри банківської справи та страхування Вікторія КОСТЮК, яка озвучила правила та механізм захисту теми та методики дисертаційного дослідження аспірантів та представила гаранта освітньо-наукової програми (далі ОНП) «Фінанси, банківська справа та страхування» – в.о. завідувача кафедри фінансів, професора Наталію ШВЕЦЬ, яка в свою чергу зауважила про необхідність дотримання академічної доброчесності під час проведення наукових досліджень. Вона наголосила, що розвиток сучасних технологій, зокрема штучного інтелекту, не тільки розширює можливості для досліджень у всіх галузях, але також сприяє поширенню плагіату, фабрикації, фальсифікації, компеляції та інших порушень академічної етики. Тому дотримання принципів академічної доброчесності у вищому освітньо-науковому середовищі є надзвичайно важливим та актуальним питанням нашого часу. Крім того, пані Наталія ознайомила аспірантів із Положенням про академічну доброчесність у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
  Завідувачка кафедри банківської справи та страхування, к.е.н., доцент Вікторія КОСТЮК сформувала комісію за програмою до складу яких включено завідувачку кафедри банківської справи та страхування, к.е.н., доцента Вікторію КОСТЮК, д.е.н., професора Любов ХУДОЛІЙ, к.е.н., доцента Лідію АВРАМЧУК, к.е.н., доцента Руслану ОПАЛЬЧУК, к.е.н., доцента Олексія МУРАВСЬКОГО, к.е.н., доцента Олену Жарікову, к.е.н., доцента Ольгу ФАЙЧУК.

 

  Здобувачі представили затвердженні теми своїх досліджень, пояснили актуальність обраної тематики, визначили об'єкт, предмет, завдання дослідження та очікувану новизну. Викладачі та керівники аспірантів висловили свої пропозиції щодо запропонованих тем та рекомендували їх до затвердження.
 
Ольга Файчук,
доцент кафедри банківської справи та страхування
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook