Початок семестру – продовження творчості

5 лютого 2024 року

           Щойно розпочався навчальний семестр – і на кафедрі культурології продовжила займатися творчістю талановита молодь. Першим на заняття мистецької студії «7 сходинок» під керівництвом народного артиста України професора кафедри Романа Рудого прибіг студент другого курсу ННІ неперервної освіти і туризму Максим Пасько.

 

          « Сьогодні у мене день народження, - каже Максим, - от я себе і порадую, позаймаюся, бо за канікули скучив за студією, Романом Антоновичем, гітарою…»
          У перший же день навчання на заняття студії прийшла і дуже талановита, творча, креативна і відповідальна першокурсниця гуманітарно-педагогічного факультету Аліна Сорокун. « Я дуже задоволена, що для навчання обрала НУБіП України, - говорить Аліна, - бо саме тут маю можливість не лише відмінно навчатися, а й творчо збагачуватися, працювати над голосом, готуватися до участі у всеукраїнських і міжнародних конкурсах.»
 

          Після майже місяця відпочинку знову відкрила свої двері студія сучасного танцю «Сузірʼя ритмів». Ще не повним складом, але з великим задоволенням та спрагою до праці найактивніші студенти провели перше заняття другого семестру. Спочатку був обмін емоціями з приводу тривалих канікул, а потім – плідна робота.
 
          Що ж, наші студенти дійсно найкращі: і в навчанні, і у творчості. Мирних усім днів,  успіхів, вдалого семестру та міцного здоров'я !
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook